IL Imås Orientering ønsker at våre kart skal være tilgjengelig for allmenheten. Via linkene i tabellen under kan du laste ned alle orienteringskartene våre. Kartene kan benyttes til egne turer når du måtte ønske. Vis hensyn ved parkering og ferdsel og følg friluftsloven!

Dersom du ønsker å bruke kart til arrangementer, ber vi om at du tar kontakt med Imås Orientering for nærmere avtale. Av hensyn til grunneiere og andre interessenter, er det nødvendig at vi har oversikt over alle arrangementer som benytter kartene våre. 

Priser

Det koster mye å lage orienteringskart, og stor dugnadsinnsats i o-gruppa ligger bak. Vi henstiller derfor om at det vippses 25 kr per nedlastede kartfil til «Imås orientering». Skolene i Grimstad kommune kan benytte skolekartene som er lagt ut gratis. Hvis skoler ønsker kart med løyper, ta kontakt med oss i god tid, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe til med løypelegging, materiell og kartfiler klare for utskrift.

Informasjon om utskrift 

«Målestokk utskrift» i tabellen under er den målestokk kartet får dersom man skriver ut pdf-filen på et A4-ark. «Målestokk kart» er den målestokk som står på kartet, og som var på det opprinnelige kartet. Ofte er dette ikke den samme som målestokk på utskriften. Hvis man ønsker en større målestokk enn den som er på pdf-fila kan man skrive ut på A3-ark eller velge et utsnitt man vil skrive ut på et A4-ark, eller annet tilgjengelig format.

KartområdeÅrstallMålestokk utskift
Målestokk kart
Kommentar
Område navn
Powered by: Bloc