Imås Orientering er i gang med orienteringsløp for barn i Myråsen

Postet av IMÅS IL - Orientering den 15. Mai 2020

Samme dag som helsemyndighetene åpnet for samlinger med opptil 50 personer, satte Imås Orientering opp årets første orienteringsløp for barn i Myråsen. Dette første løpet besto av tre korte runder i boligområdet på Myråsen med poster i et område der barna er godt kjent.

Det ble stor iver og enda større fart. Noen ganger løp man veldig fort i gal retning, men alle postene ble etter hvert funnet av alle.

Ei uke senere var det nytt løp. Nå ute i skogen på stier rundt Tjenna i Myråsen. Også her har de fleste deltagerne vært før og de fleste syntes løypa var lett. Det var også meningen, men neste gang må kanskje løypeleggerne finne på noe ekstra for de som trenger det.

Rekruttløp i orientering er for alle som er i sin beste alder, men er spesielt laget for de som er i alderen 8 til 13 år, og som har lyst til å løpe, lære om kart og finne poster. Mye av grunnlaget blir lagt i skogsområdene i og rundt Myråsen boligområde, der mange av deltagerne også bor.

De som holder til andre steder er også veldig velkommen.

Orientering er en idrett som er relativt lett å tilpasse til de smittevernsreglene som vi alle må følge for tida, og de som kan orientere trenger ikke å følge de samme stiene som alle andre, men kan begi seg ut i smittefritt landskap på egen hånd. Deltagerne på rekruttløpene er ikke der helt ennå, men at de kommer dit, er vi helt sikre på.

Noen bilder fra siste løp følger under.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline