Råtass/treningsløp for nybegynnere

Postet av IMÅS IL - Orientering den 14. Mar 2017

Hei alle!

Som tidligere år vil Imås og Express ha treningsløp/råtassløp i 2017 – ett løp i hver måned, til sammen 6 løp.

Halvparten av disse har kun C- og N-løyper. Her er det som før tre korte sløyfer på 3-400 meter på begge nivåene. Full fokus på nybegynneropplæring!

De tre andre løpene har i tillegg A-løype. Her håper vi at flest mulig av Imås-medlemmene stiller opp for å få seg en treningsøkt og bidra til klubbmiljøet. Hyggelig at nybegynnerne får møte de som er med i Imås Orientering fra før!

Første løp er 27. april ved Jappa skole. Da lanserer vi samtidig nytt kart over området rundt Jappa og Levermyr. Her er det kun C- og N-løyper.

Det første løpet der det også er A-løype er den 18.mai. Mer info kommer.

Hvis dere har noen bekjente som har lyst til å være med på dette kurset, så er det bare å invitere dem med!

Terje Urfjell

Aktivitetsleder Imås Orientering